Om oss

CS Teknik Örnsköldsvik AB är ett gediget familjeföretag, verksamt sedan 1985. Inom företaget har vi en bred grafisk kompetens med många år bakom oss i branschen. Vi erbjuder våra kunder hög service med allt från enkla standardprodukter till mera skräddarsydda lösningar.

VÅRA OLIKA PRODUKTTYPER

Vår huvudsakliga inriktning är mot industriell skyltmärkning men sedan november 2013 har vi även fullskalig folietillverkning.

Djup- och lasergravyr

Vi tillverkar alla typer av djup- och lasergraverade skyltar och paneler i aluminium, stål och plast. Vi tillverkar också väg- och fastighetsskyltar i aluminium samt Partex kabelmärkning samt skalor och linjaler för industrin. I maj 2014 installerades ett gravyrbord där vi även kan göra taktila skyltar (blindskrift).

Screentryck & Uv-print

Med vårt screentryck och UV-printer kompletterar vi vår skylttillverkning och breddar möjligheterna. Vår UV-printer kan trycka på de flesta material till en höjd på 153mm från aluminium, stål & akryl till PVC & elektronik, för vidare bearbetning. Vi trycker er logo eller bild i fyrfärg, vitt bläck och lack som extra tillval. Vi kan även trycka på befintliga saker som t ex. pennor, ficklampor, isskrapor, muggar och USB-minnen.

Printad och skuren folie

Vår folieavdelning erbjuder en mängd olika produkter som vi printar och skär i vår sju-färgs Versa Cam. Med den
kan vi enkelt leverera allt från konturskurna, printade dekaler till kontorsskyltar, rollup och andra mässmaterial.
Vi hjälper er också med fasadskyltning som till exempel skyltar i aluminium och pvc men även banderoller. Vi fixar
era fordonsdekorer också, från personbilar till lastbilar och från lilla logon till helfolieringen.

Övriga produkter

Är ni i behov av annan reklam, som till exempel trycksaker, flaggor och give-aways, är det också något som vi kan leverera.

Märka eller Märkas – Vi löser båda! Välkommen till oss som kund.

Följ oss på Facebook!
Senaste inläggen